Falsafah SMKSJ

Sekolah Menengah Kebangsaan Seberang Jaya berhasrat meninggikan prestasi akademik dari segi kecemerlangan dan peratus kelulusan PMR, SPM dan STPM, melahirkan pelajar yang berdisiplin dan bermoral tinggi, sihat dari segi fizikal, mental serta berkemahiran dalam bidang sukan dan bidang yang disediakan. Juga melahirkan pelajar yang berjiwa kepimpinan dan bertanggungjawab dengan tugas yang diamanahkan. Ingin melahirkan sekolah sebagai agen dalam melahirkan masyarakat yang bersatu padu, demokratik dengan semangat bekerjasama, mendukung cita-cita Rukun Negara.

Berita SMKSJ

Aktiviti-aktiviti SMKSJ bagi tahun 2014

Jan 16, 2012

Mesyuarat Kelab Guru dan Staf SMKSJ

Pada hari ini, 16 Januari 2012, berlangsung Mesyuarat Kelab Guru dan Staf SMK Seberang Jaya bagi tahun 2012. Mesyuarat diadakan bagi untuk sesi pembentangan audit kira-kira dan pengesahan minit mesyuarat tahun 2011 yang dipengerusikan oleh En Md Nor. Perjalanan mesyuarat berjalan lancar dan di akhir pengesahan minit mesyuarat, En Md Nor membubarkan AJK Kelab.
Agenda mesyuarat diteruskan dengan sesi pengumuman AJK bagi tahun 2012 di mana En Abdul Razak diumumkan selaku pengerusi baru bagi tahun 2012. Berikut adalah senarai AJK 2012:

Pengerusi - En Abdul Razak
Naib Pengerusi - En Abdul Sahood
AJK -
(1) En Mohd Zulkhairi
(2) En Mohd Radzuan
(3) En Saw Cheng Teik
(4) Pn Shakila
(5) Pn Grace Archana
(6) Pn Azura
(7) Pn Fatiyah

No comments: